Vill du testa healing?

God morgon, god morgon och välkommen till dagens första inlägg. I går efter jobbet var jag på healing och det är bra för mig. Jag vet inte hur många av er som har provat healing och det hade varit spännande att få höra hur ni tycker att det har fungerat för er, men för mig fungerar det alla tiders. Om ni inte har provat healing och skulle vilja göra det så tänker jag att ni som befinner er i Umeå med omnejd skulle kunna få healing på ett företag som heter Ripple Effect. Det är nämligen dit jag har vänt mig för att få healing och jag är nöjd med den healing som jag får där. Det här är ett företag som verkar inom området andlig friskvård, och hon som har företaget är ett klarkännande medium som har guider vid sida, och det här med healing i Umeå är en av de saker som det går att få hjälp med när man kommer dit. Jag har varit där några gånger och jag får energi av denna healing som får mig att orka med tillvaron även när den är som stressigast. Nu är det höst och snart vinter och då är det extra viktigt att jag gör bra saker för mig själv för att orka med vintern och mörkret som vi får leva med i flera månader till innan våren och sommaren är här igen. Ripple Effect vänder sig till alla i Umeå med omnejd som skulle vara intresserade utav att få healing och jag hoppas att ni alla som väljer att gå dit känner att ni kommer att få lika bra hjälp som jag har fått.