Reikihealing och personlig utveckling i Värnamo

Hej och vad himla roligt att ni har kommit hit in till bloggen, mina härliga och underbara följare som jag har på den här bloggen, där jag mestadels delar med mig av sådant som handlar om andlighet och personlig utveckling. Jag har vänt mig till ett företag som heter Själens Längtan eftersom de har en del bra behandlingar som handlar dels om healing, men de ger även verktyg för den som intresserad utav personlig utveckling i Värnamo. 

När jag går till Själens Längtan gör jag det i olika syften. Först gick jag dit för att få reikihealing, och då berättade hon som har företaget att hon erbjuder coachning, och det var ingen slump att hon frågade mig om jag var intresserad av det. Jag hade nämligen öppnat mig och berättat om en del svårigheter jag haft, och då när hon som har företaget tyckte att jag skulle prova medial coachning nästa gång jag kom dit så nappade jag på det. Jag har varvat sessioner med reikihealing med coachning. Varannan gång har jag fått medial coachning och varannan gång reikihealing, och jag märker att jag har fått en bättre balans i livet mot hur det var tidigare. Jag vill självklart berätta om det här företaget för er, för jag tror att många skulle må väl av att gå dit och få ta del av den hjälp inom personlig utveckling i Värnamo och dylikt som Själens Längtan erbjuder genom bland annat coachning. Det här företag tycker jag att ni ska kika vidare på inne på deras egen sidA på webben så jag tar och stoppar in en länk i texten som tar er dit.