Ny energi med healing

God eftermiddag alla läsare och välkomna till ett nytt blogginlägg! Jag hoppas att allt är bra med er och att ni fått en fin start på det nya året. Själv har jag redan hunnit med att hitta på en hel del, men det får vi ta en annan gång för nu ska jag nämligen prata lite om healing. Kanske känner du att det här året inte alls har börjat bra, eller har du under en längre period känt av mycket stress? Känner du dig vilsen och vet inte riktigt vad du ska göra? Healing har många behandlingsområden och de jag nyss nämnde är bara en liten del av vad som kan behandlas med healing. I dessa tider är det väldigt lätt att bli lite nere och inte ha någon energi, men det är inget som inte går att ändra på. Det som jag tycker är så bra med healing är att man kan få det på distans, så vare sig du befinner dig i Uppsala, Örebro eller någonstans i landet så kan du alltid få hjälp. Healing är bidrar inte heller till någon skada utan det kan bara göra saken bättre, vilket självklart bör ses som en trygghet hos mottagaren. Jag brukar alltid föreslå healing till vänner och människor i min närhet när jag märker att det är något som inte riktigt stämmer. Det är inte alltid dom lyssnar på mig, men från de vänner som har fått healing så har jag bara hört gott. Sen är det självklart så att vi alla reagerar olika på saker och ting, vi människor är trots allt unika, men som sagt healing kan inte göra någon skada. Känner du att något inte riktigt stämmer, testa healing. Jag önskar er en fortsatt trevlig dag, det kommer fler inlägg i dagarna så håll utkik. Ha det bra!