Må bra med healing

Hej på er alla läsare! Jag hoppas att ni har fått en bra start på veckan och att ni har börjat hitta tillbaka till vardagsrutinerna efter några veckors ledighet. Det har verkligen varit skönt med lite ledighet, men samtidigt så kan jag tycka att det är rätt skönt att få börja jobba igen. Idag vill jag prata lite om healing som jag märkt varit ett populärt samtalsämne bland många av er läsare de senaste veckorna. Det finns ett antal behandlingar inom healing och generellt sätt så strävar de alla mot samma sak, välmående och hälsa. Jag tror att vi alla kan vara överens om att livet inte alltid är en dans på rosor, ibland kan det faktiskt komma lite svårare perioder där vi möts av motgångar. Då kan det också behövas lite hjälp för att komma ur dessa motgångar, hjälp som tillexempel healing eller coaching. När jag kommer in i en period som jag tycker är tuff och ansträngande så kan jag känna mig väldigt låg på energi. Det är som att man inte orkar göra någonting annat än att bara ligga i sängen eller soffan. För att få tillbaka den där gnistan av energi så kan jag rekommendera healing, det brukar faktiskt fungera för mig. Healing är ju något som går att få på distans också vilket betyder att det är väldigt lättillgängligt oavsett om man bor i Trollhättan, Karlstad eller nere i Skåne. Vi alla hamnar någon gång i en period där det är lite tuffare, men det viktiga är inte hur vi hamna där utan det viktiga är hur vi tar oss därifrån och vad vi bär med oss från våra motgångar. Det är mycket roligare med än vardag där vi mår bra! Jag vill önska er en fortsatt trevlig dag, ta hand om er så hörs vi snart igen!