Kontakt med andra sidan

Hej! Det är något som har fascinerat mig över en längre tid och det är inget mindre än hur vissa människor tycks ha förmågan att kommunicera med andevärlden. Ett medium är någon som kan få kontakt med den andra sidan. Där kan det finnas nära vänner eller släktingar som man saknar och då är det ett perfekt tillfälle för att ta hjälp av ett medium och dess tjänster. Det som fascinerar mig är huruvida det bara är vissa som har denna fantastiska förmågan och om det är något som man har lärt sig eller om det är något man föds med. Jag vet så lite om det så jag kan inte uttrycka mig så mycket om varför det är som det är, men jag är väldigt intresserad av att lära mig mer om hur det fungerar och varför inte alla kan ta kontakt med andevärlden. De flesta av oss har någon på andra sidan som vi antagligen hade velat få kontakt med, så är det även för mig. Jag har dock inte använt mig av något medium ännu men det kanske är dags att prova en gång och se hur det är. Det hade varit intressant att få veta hur allting fungerar, vad som händer när man får kontakt med andevärlden. Ser man någon, hör man några röster? Jag har så mycket frågor och funderingar som jag själv inte kan svara på eftersom jag inte vet, men förhoppningsvis kan jag finna de svaren jag söker hos ett medium. Som person är jag väldigt öppensinnad och ser inte allting svart på vitt, vilket jag tror är något väldigt positivt. Jag tvivlar inte en sekund på att det faktiskt finns människor som kan få kontakt med personer i ett annat liv. Frågan är bara hur de gör och om man kan lära sig det själv.