Få ny energi

Tjenare bloggen! Ni hur man kan vara sådär trött så att ögonen nästan stängs vare sig man står upp, sitter eller ligger ner? Exakt så trött är jag för tillfället och att det är en hel timme kvar innan jag får går hem, ja det gör knappast saken bättre. Det finns dock i dagsläget inte så mycket att göra åt saken, men jag har några knep som jag tänker att jag vill dela med mig av. Massage är en av de knepen som jag sitter på gällande att bli av med sin trötthet. Visst gör massage till en början att man känner sig trött, men efter en stund så känns det betydligt bättre och energin flödar på något sätt genom kroppen. Även huvudet får sig en lugnt stund med avkoppling och får fylla på med ny energi, vilket är precis vad jag behöver just nu. Massage är en behandlingsform med många positiva egenskaper, men jag tycker verkligen att det är den metoden som passar mig bäst när jag är trött och sliten i kroppen. Jag ska försöka se om det finns någon ledig tid för massage i Landskrona i eftermiddag, annars får jag ta och använda ett annat knep som jag har nämligen ett långt varmt bad. Mitt badkar används ungefär två gånger i halvåret, alla andra gånger så är det helt onödigt för mig med ett badkar. Men när jag är riktigt sliten så är det faktiskt bara massage som jag uppskattar mer än ett varmt bad. Jag brukar faktiskt ta med datorn in till badrummet och slå på en serie samtidigt som jag kopplar av i badkaret. Sen kan jag ligga där hela kvällen och bara koppla av. Finns det någon annan där ute som känner igen sig angående tröttheten, så har ni nu fått två riktigt bra tips! Ha det fint